Coördinator Lerende Netwerken

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. We vertegenwoordigen niet enkel hun belangen, maar zorgen er ook voor dat hun kennis verder groeit en hun netwerk sterker wordt.
De Lerende Netwerken van UNIZO zijn daarvoor dan ook de perfecte kweekbodem. Bijna 2.000 ondernemers vinden er jaarlijks, verspreid over Vlaanderen, gelijkgestemde collega’s die nieuwe inzichten willen verwerven én delen rond een bepaald thema, onder leiding van een expert en een coach. Zo is er het Ondernemersforum voor ambitieuze ondernemers en het Innovatieforum voor ondernemers die innovaties, die reeds hun succes hebben bewezen, willen implementeren in hun onderneming.

Ben jij onze Coördinator Lerende Netwerken binnen het nationaal UNIZO-team begeleidingen en opleidingen? Dan zorg jij voor de nodige ondersteuning van de 5 provinciale coördinatoren van het Ondernemersforum en faciliteer je een goede samenwerking tussen de provincies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de 20 lerende netwerken binnen het Innovatieforum in samenwerking met de kenniscentra.
Je zorgt voor kruisbestuiving tussen beide formats en bewaakt een goede afstemming van de inhoud. En uiteraard onderneem je ook, in samenspraak met onze afdeling Marketing & Communicatie, acties om ondernemers te motiveren om deel te nemen aan de verschillende lerende netwerken. Tenslotte ga je ook actief op zoek naar (nieuwe) netwerkvormen en de uitbouw van communities.

Kan jij je hierin vinden?

  • Kan je je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van KMO ondernemers?
  • Ben je zo geïnteresseerd in innovatie dat je zelf interessante innovatiethema’s kan bedenken?
  • Ben je een krak in het bewaren van het overzicht?
  • Pak jij dingen vast om er ook echt iets mee te doen?
  • En ben je een persoon die zijn/haar doorzettingsvermogen onder geen enkele omstandigheid verliest?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

Want UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen in een omgeving waar diversiteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Voor deze functie voorzien we, naast een marktconforme verloning, ook een wagen en een zeer uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, enz.).