KMO-Adviseur

UNIZO Provincie Antwerpen

Ondernemers zijn echte flandriens en dat bewijzen ze vandaag elke dag opnieuw. Ondanks de economische storm, blijven ze vechten voor hun zaak, hun klanten, hun medewerkers. Als provinciale poot van de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen kunnen we daar alleen maar respect voor hebben en willen we hen daar zo veel mogelijk bij steunen. Dat doen we niet alleen door hun belangen te verdedigen, maar ook door individuele coaching, opleidingen en informatie op maat.

Ben jij de nieuwe KMO-Adviseur bij UNIZO provincie Antwerpen? Dan ben jij een geboren netwerker die de KMO-werking binnen onze provincie een smoel kan geven. En je komt op het juiste moment, want je kan de strategie mee vorm geven. Je maakt een grondige analyse van de KMO-doelgroep binnen de provincie en brengt hun specifieke behoeften in kaart. Met die kennis breng je het passend aanbod naar de ondernemer of ontwikkel je samen met de collega’s een passend aanbod.

Je deelt je kennis en inzichten met ondernemers in de provincie, je brengt hen samen, je legt de basis voor de ontwikkeling van innovatieve projecten, je organiseert concrete opleidingen en infosessies voor de KMO’s in de Provincie Antwerpen, je volgt de trends en gaat er mee aan de slag, enz. Kortom, jij bent de trekker die het terrein in de provincie effent in het belang van de KMO-ondernemer.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij geïnteresseerd in die ondernemerswereld en heb je een hart voor de KMO?
  • Heb je zicht op wat er leeft bij de ondernemers in de provincie Antwerpen?
  • Kan jij als geen ander een visie vertalen naar een concreet plan van aanpak?
  • Ben je een netwerker die zowel intern als extern constructieve samenwerkingen kan opzetten?
  • Ben je vertrouwd met de begrippen oplossingsgericht, teamwork, bruggenbouwer en out of the box denken/handelen?
  • En ben je bereid tot regelmatig avondwerk?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem

Salaris & voorwaarden

Want bij UNIZO Provincie Antwerpen krijg je alle kansen om op korte tijd bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen. Je komt terecht in een familiaal team, waar diversiteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Je beweegt in een omgeving waar je veel ondernemers ontmoet en ziet wat er echt leeft in onze provincie. En daarnaast mag je ook rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met een zeer uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en flexibele werkuren.