Adviseur UNIZO Ondernemersvereniging - regio Halle-Vilvoorde

UNIZO Provincie Vlaams-Brabant

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel is er voor alle zelfstandige ondernemers in de regio, gaande van freelancers en retailers, over vrije beroepers, tot bedrijfsleiders van KMO's. Als grootste ondernemersorganisatie behartigen we de belangen van ondernemers, geven we informatie en advies op maat, en bieden we boeiende activiteiten en een interessant netwerk. Onze grootste troef daarbij is het breed netwerk van bestuurders en vrijwilligers die lokaal samenkomen en elkaar versterken.

Ben jij onze nieuwe Adviseur UNIZO Ondernemersvereniging in de regio Halle-Vilvoorde? Dan sta je zowel dicht bij de ondernemers als bij de lokale overheden. Je ondersteunt bestaande UNIZO-ondernemersverenigingen via intensieve contacten met bestuurders, door het geven van inhoudelijke input en door hen actief bij te staan bij diverse initiatieven (tools aanreiken, inspireren, advies verlenen, enz.). Daarnaast bouw je nauwe contacten op met andere actieve netwerken in de regio en denk je mee na over nieuwe manieren om ondernemers te verenigen, samen te brengen en te versterken.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij een geboren netwerker?
  • Heb je een brede interesse in ondernemerschap en ben je vertrouwd met de socio-economische context van de regio Halle-Vilvoorde?
  • Kan je mensen inspireren, coachen, samenbrengen en motiveren om zich in te zetten voor lokaal ondernemerschap?
  • Ga je graag actief op zoek naar opportuniteiten om verenigingen te versterken?
  • Beschik je over sterke communicatieve skills en organisatorisch talent?
  • En ben je bereid om 2 à 3 avonden per week te werken in ruil voor wat extra verlofdagen?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Diestsevest 52-54, 3000 Leuven

Salaris & voorwaarden

Wij bieden je de kans om op zeer korte tijd bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen in een omgeving waar je veel ondernemers ontmoet en ziet wat er leeft in de regio Halle-Vilvoorde. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz.).