Commercieel Bediende

UNIZO West-Vlaanderen

Als grootste ondernemersorganisatie van West-Vlaanderen bieden we zelfstandige ondernemers, KMO's en vrije beroepers in West-Vlaanderen vlotte en op maat geleverde ondersteuning en advies. Die bestaat uit een brede waaier aan opleidingen, begeleidingen en lerende netwerken. Om de juiste match te maken tussen de ondernemers en Unizo West-Vlaanderen zijn we op zoek naar jou!

Word jij Commercieel Bediende bij UNIZO West-Vlaanderen? Dan vorm je de belangrijkste schakel tussen de ondernemers en de dienstverlening van Unizo. Je bent het eerste, persoonlijke contact voor de ondernemer die aanklopt bij Unizo. Je capteert tijdens een kennismakingsgesprek de verwachtingen. Je bent verantwoordelijk om ondernemers te enthousiasmeren over het aanbod van Unizo en volgt de leads die je doorkrijgt van collega's telefonisch op. Je haalt voldoening in het omzetten van (koude) prospecten in warme leads. Daarnaast ben je enthousiast om ook zelf opleidingen of infosessies te helpen organiseren en begeleiden en help je met de administratieve en organisatorische taken om opleidingen en begeleidingen van Unizo feilloos te laten verlopen.

Kan jij je hierin vinden?

  • Bezit je een bachelor diploma, bij voorkeur met een brede basis (economisch, commercieel, administratief, communicatie…), in combinatie met een uitgesproken interesse in ondernemerschap?
  • Ben je gepassioneerd door de wereld van ondernemers en wil je hen graag versterken?
  • Hou je ervan om klanten (telefonisch) te contacteren en een commercieel voorstel te doen?
  • Zet je je commerciële flair graag in om steeds vlot en altijd klantgericht te communiceren?
  • Ben je positief ingesteld en werk je oplossingsgericht, liefst in teamverband?
  • En ben je daarnaast ook bereid tot sporadisch avondwerk?

  Aarzel dan niet en bezorg ons je kandidatuur.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Koningin Astridlaan 29, 8200 Brugge

Salaris & voorwaarden

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar je kennis maakt met uiteenlopende domeinen zoals economie, marketing, communicatie, enz. We bieden jou een job met veel zelfstandigheid binnen een jong team met een goede sfeer. Daarnaast mag je rekenen op een fulltime contract met flexibele werkuren, mogelijkheid tot thuiswerk en een marktconforme verloning met extralegale voordelen.