Projectverantwoordelijke

UNIZO West-Vlaanderen

Als grootste ondernemersorganisatie van West-Vlaanderen bieden we zelfstandige ondernemers, KMO's en vrije beroepers in West-Vlaanderen vlotte en op maat geleverde ondersteuning. Die bestaat uit een brede waaier aan belangenbehartiging, informatie, begeleiding en netwerking. Unizo West-Vlaanderen bundelt daarvoor de krachten met externe partners om projectmatig samen te werken. Om de juiste projecten op te zetten en te realiseren, is Unizo West-Vlaanderen op zoek naar jou!

Word jij Projectverantwoordelijke bij UNIZO West-Vlaanderen? Dan vorm je de link tussen de dienstverlening van Unizo West-Vlaanderen en de werking van onze externe partners en stakeholders. Je detecteert projectmatige samenwerkingsmogelijkheden waar beiden beter van worden. Je bent ook verantwoordelijk om projecten van start tot finish op te volgen: uitschrijven, coördineren en rapporteren. En je haalt voldoening uit projecten met inhoudelijk topics waar ondernemers dagelijks mee bezig zijn. Daarnaast ben je enthousiast om ook zelf infosessies of workshops te organiseren, begeleidingscomités van projecten bij te wonen en bedrijfsbezoeken af te leggen. Je haalt eer uit een correcte en nauwgezette projectrapportering.

Kan jij je hierin vinden?

  • Heb je een bachelor diploma, bij voorkeur in een economische richting, in combinatie met een brede maatschappelijke interesse en uitgesproken visie op ondernemerschap?
  • Ben je gepassioneerd door de wereld van ondernemers en wil je hen graag versterken?
  • Kan je samenwerkingen met externe partners en stakeholders goed onderhouden?
  • Kan je ervaring voorleggen in projectcoördinatie, van het uitschrijven van projectaanvragen tot en met de eindrapporten?
  • Ben je positief ingesteld, werk je oplossingsgericht, en dan nog liefst in teamverband?
  • En ben je daarnaast ook bereid tot avondwerk?

  Aarzel dan niet en bezorg ons je kandidatuur.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Koningin Astridlaan 29, 8200 Brugge

Salaris & voorwaarden

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar je kennis maakt met uiteenlopende domeinen zoals economisch, politiek, media… en een uitgebreid netwerk kan uitbouwen. We bieden een job met veel zelfstandigheid binnen een jong team met een goede sfeer, een fulltime contract met flexibele werkuren en mogelijkheid tot thuiswerk en een marktconforme verloning met extralegale voordelen.