Polyvalent Ondernemersbegeleider

UNIZO Provincie Vlaams-Brabant

Een duidelijke bedrijfsstrategie is dé voorwaarde om succesvol te ondernemen. Indien je start met een onderneming, heb je dus best een stevig ondernemingsplan en een haalbaar financieel plan. UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel wil daarbij een solide partner zijn voor ondernemers, zowel in de pre-startfase als tijdens de opstartfase van hun onderneming. Ook willen we KMO-ondernemers nieuwe inzichten laten verwerven en delen met gelijkgestemden. UNIZO ’s OndernemersForum is het lerend netwerk dat hen rond bepaalde thema’s samenbrengt, die inzichten aanreikt en hen energie en inspiratie laat tanken om zo een duurzame toekomst voor te bereiden.

Ben jij onze nieuwe Ondernemersbegeleider in Vlaams-Brabant & Brussel? Dan bestaat je functie uit 2 delen. Enerzijds ga je in een 1 op 1 relatie met ondernemers en begeleidt hen bij een stappenplan en een goede marktanalyse, met als doel te komen tot een stevig en realistisch ondernemingsplan, gekoppeld aan een haalbaar financieel plan. Op het einde van elk individueel coaching traject geef je de ondernemer een haalbaarheidsadvies en schrijf je hierover een rapport. Daarnaast ondersteun je het OndernemersForum in Vlaams-Brabant. Je zoekt mee naar interessante thema’s voor nieuw te ontwikkelen lerende netwerken en verzorgt de praktische organisatie ervan (zoeken van sprekers, maken van uitnodigen, boeken van zalen en catering, beheer van de inschrijvingen, begeleiden van de avondsessies, enz.). 

Kan jij je hierin vinden?

  • Krijg jij een boost van het organiseren van activiteiten?
  • Bezit je de nodige empathie om een echte sparring-partner te zijn voor startende ondernemers?
  • Kan je mensen stimuleren tot concrete actie?
  • Heb je kennis van sales, marketing en marktanalyse?
  • Kan je zowel een financieel plan als een balans lezen?
  • Ben je een geboren netwerker?
  • En word je gestimuleerd door haalbare targets?

  Aarzel dan niet langer en stel je kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Diestsevest 52-54, 3000 Leuven

Salaris & voorwaarden

Want UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel is een leuke werkplek, waar diversiteit en openheid hoog in het vaandel worden gedragen en waar je alle kansen krijgt om je skills verder te ontwikkelen. Je komt terecht in vlakke structuur waar iedereen met veel enthousiasme werkt aan hetzelfde doel, nl. onze ondernemers doen groeien. Bij ons kan je rekenen op veel flexibiliteit en een goede verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen. En je kan zelf kiezen of je in ons kantoor te Leuven of dat in Brussel werkt.