Adviseur Digitalisering

UNIZO Nationaal

Het ondernemerslandschap en de wereld om ons heen veranderen in snel tempo. Digitalisering is daarbij niet meer weg te denken. Artificial Intelligence, Cyber Security, E-Commerce, … zijn tendensen die het ondernemerschap een nieuw gezicht geven en kleuren. Als grootste ondernemersorganisatie in Vlaanderen en Brussel, vinden we het bij UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, dan ook cruciaal om deze snel veranderende context te vertalen naar een tastbare en versterkende realiteit voor de meer dan 110.000 ondernemers die we verenigen, adviseren en ondersteunen.

Ben jij de Adviseur Digitalisering die UNIZO komt helpen die vertaalslag te maken? Dan ben jij diegene die onze organisatie vertegenwoordigt bij verschillende stuurgroepen rond Artificial Intelligence (AI) en Cyber Security (CS). Je bouwt daarnaast ook een stevig netwerk uit met organisaties die leading zijn op het gebied van digitalisering en innovatie (hogescholen, Sirris, IMEC, Proximus, …) en onderhoudt nauwe contacten met onze studiedienst, die deze tendensen beleidsmatig opvolgt. Je vertaalt alle relevante info en topics naar de praktijk en implementeert ze in ons huidige aanbod naar ondernemers (info- en actuasessies, begeleidingen, online adviesdagen, Ondernemersfora, Innovatiefora, …). Je rapporteert rechtstreeks aan onze Directeur Marketing- & Communicatie, die tijdens je inwerkperiode persoonlijk zorgt voor de nodige ondersteuning en samenwerking. 

Kan jij je hierin vinden?

  • Zit de passie voor IT, nieuwe technologieën en digitale opportuniteiten in je natuur?
  • Ben je vertrouwd met de wereld van KMO’s en zelfstandigen?
  • Gaat netwerken en vertrouwensrelaties uitbouwen bij jou gewoon vanzelf?
  • Ben je een intrapreneur die nieuwe onderwerpen kan vertalen op KMO maat en ze vlot implementeert naar een aanbod dat aansluit bij de vragen en noden van ondernemers?
  • En heb je minstens een 5-tal jaar ervaring in een generalistische, adviserende rol binnen een organisatie?

  Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je in deze gloednieuwe functie de kans om jouw skills verder te ontwikkelen, jouw passie voor digitalisering om te zetten in de praktijk en zo veel kennis en ervaring op te doen. Je krijgt ook de nodige ruimte om snel veel verantwoordelijkheid te dragen en komt terecht in een omgeving die veel belang hecht aan openheid en diversiteit. En daarnaast mag je rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met een interessant pakket aan extralegale voordelen.