Marketeer UNIZO Nationaal

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen. En daarmee zijn we de grootste ondernemersorganisatie in Vlaanderen en Brussel. We staan onze leden elke dag bij door hen informatie te verschaffen over allerhande topics, door hun belangen te behartigen, door het organiseren van een brede waaier van opleidingen en netwerking events, maar ook door individuele begeleiding en advies op maat van hun behoeften. Logisch dat we daarom steunen op de kennis en expertise van onze ruim 200 medewerkers en meer dan 2800 bestuurders en vrijwilligers. Een zeer belangrijk deel daarvan is ons Marketingteam.

Ben jij een Marketeer (M/V) die weet dat zelfs in dit digitale tijdperk een stevige marketingcampagne om meer draait dan enkel digitaal? Dan ben jij misschien wie we bij UNIZO Nationaal in Brussel zoeken.
Want als Marketeer bij UNIZO ben je verantwoordelijk voor het mee opmaken van geïntegreerde ‘inbound’ marketingcampagnes (van data analyse tot het uittekenen van de ‘customer journey’ van onze diverse klantensegmenten en de evaluatie en bijsturing van onze strategie). In samenwerking met de diverse projectleiders bied je zo ondersteuning voor de diverse prestigieuze UNIZO-projecten zoals ‘Dag van de Ondernemer’, KMO van het Jaar, Winkelhîer, UNIZO-ledenwervingscampagne, enz. Je maakt deel uit van het stevige, dynamische Marketing & Communicatieteam en rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Marketing & Communicatie. Een boeiende en veelzijdige uitdaging dus.

Kan jij je hierin vinden?

    • Kick jij op het afleveren van zaken, maar ben je ook in staat om ideeën te spuien?
    • Ben je vertrouwd met moderne digitale marketing tools zoals Google Analytics, Data Studio, Google Adwords, Google Display, Facebook ads, e-mail marketing, etc en kan je hierover ook met specialisten in gesprek gaan?
    • Ben je graag met veel zaken tegelijk bezig?
    • En heb je al enige ervaring in marketing binnen een bedrijf, of liever nog in een agentschap?

    Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je in deze functie de kans om jouw skills verder te ontwikkelen en veel praktische kennis en ervaring op te doen. Je krijgt ook de nodige ondersteuning om snel veel verantwoordelijkheid te dragen. En daarnaast mag je rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met een interessant pakket aan extralegale voordelen.