Adviseur Ondernemersvereniging

UNIZO Provincie Antwerpen

UNIZO Provincie Antwerpen staat voor vlotte en op maat geleverde ondersteuning voor alle ondernemers uit de provincie. Dit doen we door hun belangen te behartigen op zowel gemeentelijk als provinciaal niveau, alsook door het creëren van een relevant aanbod aan coaching trajecten, opleidingen, netwerkactiviteiten en individueel advies op maat. Onze grootste troef daarbij is het breed netwerk van bestuurders en vrijwilligers die lokaal samenkomen en elkaar versterken.

Ben jij onze nieuwe Adviseur Ondernemersvereniging in de Provincie Antwerpen? Dan sta je zowel dicht bij de ondernemers als bij de lokale overheden. Je ondersteunt de actieve netwerken of ondernemersverenigingen door intensieve contacten met de bestuurders, door het geven van inhoudelijke input en door actief ondersteuning te bieden bij diverse initiatieven van de lokale besturen (tools aanreiken, inspireren, advies verlenen, enz.). Daarnaast onderneem je concrete acties om nieuwe ondernemersverenigingen in de Provincie Antwerpen op te richten door zelf te netwerken en ondernemers samen te brengen.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij een geboren netwerker?
  • Heb je een brede interesse in ondernemerschap en ben je vertrouwd met de socio-economische context van de Provincie Antwerpen?
  • Kan je mensen inspireren, coachen, samenbrengen en motiveren om zich in te zetten voor lokaal ondernemerschap?
  • Ga je graag actief op zoek naar opportuniteiten om verenigingen te versterken?
  • Beschik je over sterke communicatieve skills en organisatorisch talent?
  • En ben je bereid om 2 à 3 avonden per week te werken?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem

Salaris & voorwaarden

Wij bieden je de kans om op zeer korte tijd bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen in een omgeving waar je veel ondernemers ontmoet en ziet wat er leeft in de provincie Antwerpen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz.).