Projectmedewerker Opleidingen & Begeleidingen

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. We vertegenwoordigen niet enkel hun belangen, maar bieden ook een begeleidings- & opleidingsaanbod aan, dit volledig op KMO-maat én met een pragmatische insteek. Maar de praktische organisatie hiervan brengt heel wat werk mee.

Ben jij onze nieuwe Projectmedewerker Opleidingen & Begeleidingen? Dan ben je de rechterhand van de 2 adviseurs die het aanbod aan begeleidingen en opleidingen ontwikkelen. In de praktijk wil dit zeggen dat jij instaat voor de volledige praktische organisatie van verschillende van deze trajecten en activiteiten: de werkplanning opstellen, boeiende sprekers zoeken, leuke locaties boeken, catering bestellen, deelnemers werven, inschrijvingen opvolgen, enz. En daarnaast bied je zowel inhoudelijke als uitvoerende ondersteuning bij verschillende projecten binnen ons begeleidingsaanbod.

Kan jij je hierin vinden?

  • Krijg jij een boost van organiseren en structuur creëren?
  • Heb je een sterke interesse in en een grote voeling met ondernemerschap?
  • Ben je in staat om zelfstandig een divers pakket aan operationele taken uit te voeren, maar vind je het ook leuk om even in de bres te springen voor een collega?
  • Schrikken deadlines je niet af?
  • En ben je zowel hands-on, proactief als communicatief sterk?

  Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).