Junior Controller

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. En daarmee zijn we de grootste ondernemersorganisatie, met leden uit alle sectoren, van eenmanszaken tot groeiondernemingen. Dit doen wij niet enkel met ruim 200 medewerkers, maar ook samen met meer dan 2.800 bestuurders, op verschillende niveaus van gemeentelijk tot nationaal.

Ben jij onze nieuwe Junior Controller? Dan sta je dagdagelijks in voor de opmaak, planning, controlling, forecasting en analyse van de financials. Van daaruit leer je onze interne werking grondig kennen en zo bouw je op vrij korte termijn de nodige expertise uit om de verschillende afdelingen binnen UNIZO beter te kunnen informeren omtrent budgetanalyse en -optimalisatie. Je maakt deel uit van een team van 6 collega’s met elk hun eigen takenpakket en rapporteert rechtstreeks aan de financieel directeur. Jouw takenpakket bestaat uit:
• Opmaken van tussentijdse forecasts, alsook de jaar- & kwartaalbudgetten in overleg met de business.
• Bewaken van de juistheid van de boekhoudkundige gegevens en processen in het kader van de maand- en jaarafsluitingen.
• Opmaken en analyseren van verschillende rapporteringen en deze presenteren aan het management.
• Mee bepalen van de te rapporteren KPI’s en de rapport-opmaak.
• Checken of alle parameters kloppen en assumpties realistisch zijn mbt diverse projecten en plannen binnen de organisatie (validatie business cases).
Naast deze taken biedt je ook ondersteuning of neem je de leiding in diverse verbeteringsprojecten. Je staat hierbij in voor de oplevering van projectbehoeften vanuit een financieel oogpunt en brengt hierbij de financiële procesflow in kaart.

Kan jij je hierin vinden?

  Kan jij je hierin vinden?

  • Je bezit een Master in een financiële richting en hebt minimum 2 jaar ervaring als controller, financial consultant of een andere rol binnen de wereld van financiële analyse;
  • Je staat bekend als een goede communicator die mensen kan overtuigen;
  • Door jouw analytische geest genereer je snel inzicht in cijfers en business processen;
  • Je werkt graag met cijfers en Excel kent voor jou geen geheimen;
  • Je maakt graag deel uit van een team, maar werkt het liefst zelfstandig aan taken/opdrachten.

  Alles kunnen aanvinken? Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je in deze functie de kans om jouw skills verder te ontwikkelen en veel praktische kennis en ervaring op te doen. Je krijgt ook de nodige ondersteuning om snel veel verantwoordelijkheid te dragen. En daarnaast mag je rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met een interessant pakket aan extralegale voordelen.