Creatieve Office Manager

UNIZO Provincie Antwerpen

UNIZO Provincie Antwerpen staat voor vlotte en op maat geleverde ondersteuning voor alle ondernemers uit de provincie. Dit doen we door hun belangen te behartigen op zowel gemeentelijk als provinciaal niveau, alsook door het creëren van een relevant aanbod aan coaching trajecten, opleidingen en netwerkactiviteiten. En voor onze leden gaan we nog een stapje verder door hen steeds bij te staan met individueel advies op maat van hun behoeften.

Ben jij onze nieuwe Creatieve Office Manager? Dan word je één van de spilfiguren van ons support team. De focus van je functie ligt op het voorbereiden van de ledencampagne in de provincie, het bepalen van de doelgroepen bij de organisatie van activiteiten/netwerkevents en het strategisch samenstellen van ledenlijsten om relevante informatie te verschaffen. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor leden met vragen of ondernemers die lid willen worden. Daarnaast vorm je een nooit geziene tandem met je collega Office Manager. En samen zorgen jullie ervoor dat alles op kantoor zo vlot verloopt dat de andere leden van het team zich enkel op hun eigen werk moeten focussen. Klanten ontvangen met je breedste glimlach, een creatieve blik werpen op de bestaande administratieve processen, kantoormateriaal bestellen, verslagen maken, en ga zo maar door... Jij ziet het werk waar anderen geen tijd voor hebben en combineert het alsof het je tweede natuur is.

Kan jij je hierin vinden?

  • Krijg je energie van een veelzijdigheid aan taken die tegelijk op je afkomen?
  • Voel je je thuis in een informele, hectische omgeving?
  • Zie je zelf werk liggen en kan je een grote mate van zelfstandigheid inzetten om de klus te klaren?
  • Kan je voldoende analytisch denken om vanuit een grote hoeveelheid aan data een conclusie te maken en strategische lijsten te trekken?
  • Functioneer je op het werkniveau van een Bachelor of Master?
  • Zet je graag je creatieve geest in om zaken te organiseren en/of te verbeteren?
  • Ben je een administratief wonder dat geen enkel detail mist?
  • En ben je graag het praktische aanspreekpunt voor al je collega’s?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem

Salaris & voorwaarden

Wij bieden je de kans om op zeer korte tijd bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen in een omgeving waar je veel ondernemers ontmoet en ziet wat er leeft in de provincie Antwerpen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz.).