Tijdelijke medewerker Ledenadministratie UNIZO

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. En daarmee zijn we de grootste ondernemersorganisatie, met leden uit alle sectoren, van eenmanszaken tot groeiondernemingen. UNIZO behartigt de ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. En verder kunnen onze leden bij UNIZO terecht voor advies op maat van hun behoeften, informatie over allerhande topics, netwerking en een brede waaier van opleidingen. Zo’n lidmaatschap bij UNIZO is dus van onschatbare waarde voor ondernemingen die vooruit willen.

Ben jij de nieuwe Tijdelijke medewerker Ledenadministratie bij UNIZO? Dan ondersteun je je drie collega’s van onze ledenadministratie bij de registratie van nieuwe of gewijzigde ledengegevens in de databank. Daarnaast zorg je voor alle nodige administratieve handelingen zodat een nieuwe lid van onze diensten gebruik kan maken en je beantwoordt ook telefoons met vragen omtrent lidmaatschap. En tenslotte zal je ook door verschillende afdelingen binnen de organisatie worden gevraagd om veel eenvoudige en overzichtelijke lijsten te maken met allerhande data uit het ledenbeheersysteem. Een werkje dat wel veel eenvoudiger klinkt dan het is, zeker als je het zeer nauwkeurig wil doen.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij analytisch genoeg om de juiste data te selecteren en ook fouten in lijsten te herkennen?
  • Voel je je zowel goed bij het communiceren aan de telefoon als per mail?
  • Ben je in staat om een hele dag administratief bezig te zijn en tot de laatste minuut zeer nauwkeurig te werken?
  • Vind je het leuk om mensen verder te helpen?
  • En sta je open voor een tijdelijke tewerkstelling van ongeveer 6 maanden?

  Aarzel dan niet langer en bezorg ons vlug je kandidatuur (CV en motivatie).

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op zeer korte tijd bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz.).