Ondernemerscoach UNIZO West-Vlaanderen

UNIZO West-Vlaanderen

Ben jij gebeten om mee te bouwen aan het ondernemerschap van morgen? Wil je graag deel uitmaken van de grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen en zo meesurfen op de golven van de West-Vlaamse bedrijfsscene? En kan jouw passie voor ondernemerschap ervoor zorgen dat ondernemersdromen werkelijkheid worden? Dan moet je zeker verder lezen.

Want als Ondernemerscoach West-Vlaanderen ben jij dé betrouwbare partner voor het begeleiden en inspireren van zowel startende als jonge ondernemers. Dit doe je enerzijds door 2 verschillende trajecten te begeleiden: Go4Business (pre-starters helpen met de opmaak van een realistische marktanalyse en een haalbaar financieel plan) & Road2Action (klankbord/sparring partner op maat zijn voor jonge ondernemers). Anderzijds ondersteun je de algemene starterswerking door als coach aanwezig te zijn op netwerkevents mbt de doelgroep, door verschillende infosessies te geven en door een tweetal startevents per jaar te organiseren met het marketing team. En uiteraard is ook het beantwoorden van allerlei startersvragen per mail of telefoon één van jouw dagelijkse bezigheden.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij een echte netwerker met sterke interesse in ondernemerschap?
  • Heb je niet alleen coaching skills, maar ook kennis van én ervaring met management, strategie, marketing en financiële plannen?
  • Kan je met jouw enthousiasme, empathie en positivisme ondernemers inspireren en aanzetten tot actie?
  • Durf je voor een publiek spreken?
  • Sta je open voor avondwerk en schrikken targets je niet af?
  • Ben je op zoek naar een fulltime functie in loondienst?
  • En heb je veel goesting om erin te vliegen?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Koningin Astridlaan 29, 8200 Brugge

Salaris & voorwaarden

Wij bieden je de kans om bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen in een omgeving waar je veel ondernemers ontmoet en de vinger aan de pols houdt bij wat er leeft in de hippe West-Vlaamse bedrijfsscene. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, topcollega’s, enz.).