Accountmanager

Oost-Vlaanderen

Dat een ondernemer verantwoordelijk is voor het goede verloop van alle aspecten van zijn of haar bedrijf, daar zijn we ons als UNIZO heel bewust van. En dat het voor die ondernemer cruciaal is om op het juiste moment de gepaste begeleiding te krijgen, is zeker. Daarom ondersteunt UNIZO Oost-Vlaanderen dagdagelijks alle ondernemers in de provincie aan de hand van drie belangrijke pijlers: belangenbehartiging, info & advies en community-vorming. En dit van in de Dorpsstraat tot in de Wetstraat. Ben jij gebeten om mee te bouwen aan het ondernemerschap van morgen? Wil je graag deel uitmaken van de grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen? En kan jouw passie voor ondernemerschap ervoor zorgen dat ondernemersdromen werkelijkheid worden? Lees dan verder!

Ben jij onze nieuwe Accountmanager voor de Provincie Oost-Vlaanderen? Dan ligt jouw focus bij het versterken van de persoonlijke relatie met bedrijven in de provincie en het creëren van een sterke toegevoegde waarde bij hun algemeen welzijn. Je bent dus vaak op pad om ondernemers te leren kennen, hun behoeften te detecteren, met hen mee te denken en hen ook in contact te brengen met andere ondernemers. Daarnaast geef je eerstelijnsadvies aan bestaande leden, maak je hen wegwijs in het bredere UNIZO-aanbod en/of verwijs je hen door naar de juiste interne of externe expert. En tenslotte weet je ook nieuwe leden te werven door te netwerken en op de noden en behoeften van de ondernemer in te spelen.

Kan jij je hierin vinden?

  • Heb je reeds een 1ste ervaring in Sales?
  • Vind je het zowel leuk om te hunten als te farmen?
  • Kan jij door je ondernemersmentaliteit, je commerciële flair en je communicatieve sterktes een lange termijnband uitbouwen met bedrijven?
  • Draag je service en kwaliteit hoog in het vaandel?
  • Ben je vertrouwd met wat leeft in de wereld van ondernemers in Oost-Vlaanderen?
  • Is je nieuwsgierigheid over ondernemerschap snel geprikkeld?
  • Kick je op resultaten en ben je graag alleen op pad?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Werk in alle vrijheid

Deze functie is niet gebonden aan 1 adres

Voor deze functie bestaat er geen vaste werkplek. Je werkt dus met andere woorden op de locatie waar het voor de job én jouw agenda op dat moment het beste uitkomt. Dat kan op het hoofdkantoor te Brussel of één van onze 5 regionale kantoren zijn. Maar even goed ben je voor deze functie veel op de baan en is dit ergens dicht bij de ondernemer die jouw hulp goed kan gebruiken. Elke dag is dus anders!

Salaris & voorwaarden

Wij bieden je de kans om bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen in een omgeving waar je veel ondernemers ontmoet en de vinger aan de pols houdt bij wat er leeft in de hippe Oost-Vlaamse bedrijfsscene. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, topcollega’s, fruit op het werk, enz.).