Finance Business Partner / Controller

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. En daarmee zijn we de grootste ondernemersorganisatie, met leden uit alle sectoren, van eenmanszaken tot groeiondernemingen. Dit doen wij niet enkel met ruim 200 medewerkers, maar ook samen met meer dan 2.800 bestuurders, op verschillende niveaus van gemeentelijk tot nationaal.

In het kader van onze interne werking zijn we op zoek naar een Finance Business Partner / Controller. Je zal hierbij deel uitmaken van een team van 6 collega's en rapporteert rechtstreeks aan de financieel directeur. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de planning, controlling, forecasting en analyse van de financials met als doel het beter informeren en kunnen aansturen van de business.
• Je bent de spil in het opmaken van de jaar- & kwartaalbudgetten in overleg met de business en zorgt ook voor forecasts doorheen het jaar.
• Je bewaakt de juistheid van de boekhoudkundige gegevens en processen in het kader van de maand- en jaarafsluitingen.
• Verder sta je in voor de verschillende rapporteringen en analyse van deze rapportages en presenteer je die aan het management.
• In het kader van de rapporteringen bepaal je ook mee de te rapporteren KPI’s en de rapport-opmaak.
• Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het P2P proces.
• Voor diverse projecten of plannen binnen de organisatie ga je ook na of alle parameters kloppen en assumpties realistisch zijn. Je bent hierbij een belangrijke partner in het valideren van de business case.
Naast deze taken biedt je ook ondersteuning of neem je de leiding in diverse verbeteringsprojecten. Je staat hierbij in voor de oplevering van project requirements/behoeften vanuit een financieel oogpunt en brengt hierbij de finance procesflow in kaart.

Kan jij je hierin vinden?

  Ben jij onze nieuwe Finance Business Partner / Controller? Dan kan jij je hierin vinden:

  • Je hebt een universitaire opleiding genoten (of gelijkwaardig door ervaring) en je kan terugblikken op minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie;
  • Je staat bekend als een goede communicator met analytische geest, je hebt inzicht in business processen en je werkt graag met cijfers;
  • Je vrienden zien je als een echte teamplayer, die ook graag de dingen in eigen handen neemt en eveneens flexibel kan optreden;
  • Excel kent voor jou geen geheimen.

  Alles kunnen aanvinken? Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).