Secretaris-Generaal Federatie Vrije Beroepen & UNIZO Sectorwerking

UNIZO Nationaal

De Federatie Vrije Beroepen ondersteunt zowel alle beroepsorganisaties uit het vrije beroep als alle UNIZO-leden die een vrij beroep uitoefenen. Daarom is de federatie niet alleen aangesloten bij UNIZO, maar zit ze ook ingebed in zijn structuren. De UNIZO-sectorwerking is de dienst die verantwoordelijk is voor de samenwerking met alle bij UNIZO aangesloten beroepsorganisaties.

Ben jij de nieuwe Secretaris-Generaal bij de Federatie Vrije Beroepen? Dan ben je ook automatisch de verantwoordelijke voor de UNIZO-sectorwerking. Concreet betekent dit dat je de dagelijkse leiding neemt over beide werkingen, mét inbegrip van het aansturen van beide teams. Ook de aansturing van de Federatie Kinderopvang is hier onlosmakelijk mee verbonden. Je wordt het gezicht van de Federatie Vrije Beroepen in diverse media en je onderhoudt hiervoor de nodige contacten op alle niveaus. Tenslotte word je dan ook een actief lid van de Directieraad van UNIZO.
Volgende opdrachten vormen de focus van jouw functie:
• Uitbouwen van een strategie voor de Federatie Vrije Beroepen, samen met de voorzitter, directiecomité, raad van bestuur en de medewerkers
• Uitbouwen van een strategie voor de UNIZO-sectorwerking
• Dagelijkse coördinatie van de 3 werkingen waarvoor je verantwoordelijk bent
• Coachen en motiveren van een team van medewerkers
• Jezelf herkenbaar maken als het aanspreekpunt voor organisaties en partners
• Beroepsorganisaties en vrije beroepers overtuigen van de belangen van deze werkingen door actieve imagoversterking
• Voldoende draagvlak creëren binnen UNIZO voor de uitvoering van de strategieën

Kan jij je hierin vinden?

    Ben je vertrouwd met de wereld van beroepsorganisaties, zelfstandige ondernemers, KMO’s en vrije beroepen? Heb je relevante ervaring in het leiden van gelijkaardige organisaties? Krijg jij een kick van onderhandelen, oplossingen zoeken en resultaten boeken? Ben je een natuurlijke bruggenbouwer die mensen en organisaties in beweging kan brengen? Heb je een sterke vernieuwingsdrang en volg je wijzigingen in de samenleving en ondernemerswereld op de voet? En ben je een rasechte coach?
    Aarzel dan niet langer en bezorg ons vlug je kandidatuur (CV en motivatie).

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

Naast een breed ondersteunend netwerk en de ruimte om jouw sterktes in te zetten en verder te ontplooien, bieden we ook een marktconform salaris, een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket extralegale voordelen.