Provinciale Belangenbehartiger

UNIZO West-Vlaanderen

Als UNIZO, de Unizo van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. En daarmee zijn we de grootste ondernemersorganisatie, met leden uit alle sectoren, van eenmanszaken tot groeiondernemingen. Deze hele klus klaren we niet alleen met ruim 200 medewerkers, maar ook samen met meer dan 2.800 bestuurders op verschillende niveaus, van gemeentelijk tot nationaal.

Ben jij onze nieuwe Provinciale Belangenbehartiger voor West-Vlaanderen? Dan vertegenwoordig je onze organisatie op een aantal overlegfora, onderhoud je nauwe contacten met diverse stakeholders en bouw je een sterk netwerk uit. Je behartigt de belangen van ondernemers in de provincie door pro-actief te werken op een aantal dossiers en ze met een duidelijke visie op te bouwen. Daarbij leg je ook de brug naar de brede interne werking van UNIZO (het verenigingsleven) en zorg je ervoor dat collega’s makkelijk kunnen inspelen op de ontwikkelingen waar jij aan sleutelt. Daarnaast adviseer je leden actief in het aanpakken van dossiers of problemen waarbij lobbying aan de orde is en ben je het 1ste aanspreekpunt voor ons provinciale hinderloket. Zo sta je, samen met het team, in voor de dagelijkse realisatie van de strategische doelstellingen van UNIZO Provincie West-Vlaanderen.

Kan jij je hierin vinden?

    Krijg jij een boost van het samenwerken met mensen? Ben je een echte dossiervreter? Weet je standpunten te onderbouwen met goede argumenten en voorbeelden van hoe het anders kan? Heb je een sterke affiniteit met zelfstandige ondernemers? En ben je een doorzetter die zelfstandig kan werken, maar ook kan overleggen met het team zonder de focus te verliezen?

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Koningin Astridlaan 29, 8200 Brugge

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen.