KMO-Adviseur / Verantwoordelijke Projectwerking

UNIZO West-Vlaanderen

UNIZO West-Vlaanderen staat voor vlotte en op maat geleverde ondersteuning & advies voor alle ondernemers in de hele provincie. Daarnaast kunnen ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepers steeds op ons rekenen op het vlak van belangenbehartiging, netwerking, informatie over allerhande topics en een brede waaier van opleidingen. Ook willen wij, als provinciale poot van de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen, steeds onze stempel drukken op innovatieve ontwikkelingen in West-Vlaanderen.

Ben jij de nieuwe KMO-Adviseur & Verantwoordelijke Projectwerking? Dan ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van innovatieve projecten voor groei-KMO’s in West-Vlaanderen. Je detecteert de noden van ondernemers en vertaalt deze naar concrete coachingsprogramma’s en infosessies. Dit doe je enerzijds aan de hand van bezoeken en anderzijds door het onderhouden van vele contacten met ondernemers. Daarnaast ben je hét provinciale aanspreekpunt voor KMO’s op het gebied van belangenbehartiging en vertegenwoordig je UNIZO in diverse overlegorganen.

Kan jij je hierin vinden?

    Ben jij gepassioneerd door zowel de wereld van de KMO als de ondernemer? Heb je een sterke interesse in socio-economische dossiers? Zijn creatief, oplossingsgericht, ‘out of the box’-denker en teamwork begrippen die jou helemaal typeren? Bezit je een Master diploma in een economische richting, aangevuld met minimum 5 jaar relevante ervaring? Sta je open voor samenwerkingen met zowel externe als interne partners en stakeholders? En ben je bereid tot regelmatig avondwerk?

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Koningin Astridlaan 29, 8200 Brugge

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op zeer korte tijd bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz.).