Projectmedewerker

UNIZO West-Vlaanderen

UNIZO West-Vlaanderen staat voor vlotte en op maat geleverde ondersteuning & advies voor alle ondernemers in de hele provincie. Daarnaast kunnen ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepers steeds op ons rekenen op het vlak van belangenbehartiging, netwerking, informatie over allerhande topics en een brede waaier van opleidingen. Ook willen wij, als provinciale poot van de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen, steeds onze stempel drukken op innovatieve ontwikkelingen in West-Vlaanderen.

Ben jij de nieuwe Administratief Meedenker die ons team komt versterken? Dan zoek je actief mee naar deelnemers voor bepaalde activiteiten die we organiseren en sta jij in voor het versturen en opvolgen van mailings voor de ledencampagne van UNIZO West-Vlaanderen. Verder zorg jij vooral voor de administratieve voorbereiding en opvolging van coachingprojecten voor startende zelfstandigen en KMO’s en help je je collega’s bij de organisatie van events. En tenslotte onthaal je deelnemers bij verschillende activiteiten en zorg je zo voor een warm welkom.

Kan jij je hierin vinden?

  • Kan je duidelijk en professioneel communiceren via email en/of briefwisseling?
  • Ben je ook in staat om mensen via de telefoon te overtuigen?
  • Vind je het interessant om face to face contacten te leggen met ondernemers?
  • Behoud je steeds het overzicht in je werk, ook al heb je verschillende administratieve taken tegelijk af te handelen?
  • Kunnen collega’s steeds een beroep doen op jouw organisatietalent?
  • Voel je je graag betrokken?
  • En ben je bereid tot occasioneel avondwerk?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat (CV en motivatie).

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Koningin Astridlaan 29, 8200 Brugge

Salaris & voorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie met veel variatie binnen een professionele omgeving, een aantrekkelijke wedde met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering & woon-werkverkeer) in een motiverende werksfeer.