Medewerker Partnerships en Ledenvoordelen

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. En daarmee zijn we de grootste ondernemersorganisatie, met leden uit alle sectoren, van eenmanszaken tot groeiondernemingen. UNIZO behartigt de ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. En verder kunnen onze leden bij UNIZO terecht voor advies op maat van hun behoeften, informatie over allerhande topics, netwerking en een brede waaier van opleidingen. UNIZO sluit ook stevige partnerships af met partijen (commerciële bedrijven, overheidsinstanties, universiteiten, enz.) die ondernemers als doelgroep hebben en die via de verschillende kanalen van UNIZO trachten deze ondernemers te bereiken. En zo leiden onze ledenvoordelen niet alleen tot mooie kortingen binnen het eigen UNIZO-aanbod, maar ook op diensten of producten bij partners.

Ben jij onze nieuwe Medewerker Partnerships en Ledenvoordelen? Dan bestudeer je grondig elke aanvraag tot samenwerking of partnership die binnenkomt. Je gaat na of ze echt een meerwaarde is voor ondernemers (op grotere schaal) en zoekt naar een win-win situatie voor zowel de partner als UNIZO. Daarnaast zorg je voor een sterke dossieropvolging bij bestaande partnerships en bewaak je de gemaakte afspraken in beide richtingen. Ook het voorbereiden van een stevig dossier mbt de onderhandelingen van bestaande en nieuwe partnerships behoort tot je takenpakket. En tenslotte bouw je ook actief mee aan een sterker aanbod en marketingbeleid rond de UNIZO ledenvoordelen. Concreet betekent dit dat jij instaat voor de markt- en behoefteanalyse, het onderhandelen van nieuwe en het analytisch opvolgen van de bestaande ledenvoordelen. Eens je goed bent ingewerkt, dan word jij ook verantwoordelijk voor het onderhandelen van de deals met mediapartners.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij een krak in het combineren van analytische vaardigheden en administratieve skills?
  • Zie je zowel een uitdaging in het ‘tot in detail’ opvolgen van dossiers als het onderhandelen met bestaande en nieuwe contacten?
  • Bezit je een gigantische dosis gezond verstand en commercieel inzicht?
  • Wil je graag verantwoordelijkheid opnemen, maar steeds met een open geest voor overleg en inbreng van anderen?
  • En ben je op zoek naar een job waar je persoonlijk kan groeien?

  Aarzel dan niet langer en bezorg ons vlug je kandidatuur (CV en motivatie).

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op zeer korte tijd bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz.).