Projectbegeleider UNIZO Nationaal

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. En daarmee zijn we de grootste ondernemersorganisatie, met leden uit alle sectoren, van eenmanszaken tot groeiondernemingen. UNIZO behartigt niet alleen de ondernemersbelangen, we geven onze leden ook advies op maat. Daarnaast verschaffen we informatie over allerhande topics, zetten we interessante netwerkgroepen op en organiseren we een brede waaier van opleidingen, workshops, kleine en grote events. Eén van de bekendste is het ‘Weekend van de Klant’, waar handelaars, gemeenten en steden de handen in elkaar slaan om iedereen in België een onvergetelijke shopdag te bezorgen.

Ben jij de nieuwe Projectbegeleider die UNIZO Nationaal komt versterken? Dan ben jij de drijvende kracht achter dat soort events. Concreet wil dit zeggen dat je de juiste collega’s samenbrengt om een sterk aanbod/programma te bedenken. Daarna maak je een communicatieplanning op en betrek je de mensen van marketing om het juiste beeld te genereren en de promotiecampagne op te starten. Maar ook de volledige operationele afhandeling van de events neem je voor je rekening (zoeken van geschikte locaties, bestellen van catering, zoeken van animatie/sprekers, enz.). En daarnaast sta je ook in voor het budget, de nodige interne briefing/communicatie en een uitgebreide evaluatie.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij een geboren organisator die zowel de bredere picture als alle details in het oog houdt?
  • Kan je zelfstandig je werk coördineren en toch iedereen voldoende betrekken bij je project?
  • Heb je niet alleen een vlotte babbel, maar ook een vlotte pen?
  • Blijf je steeds naar het resultaat kijken, ook al is de tijdsdruk sterk voelbaar?
  • En kan je ook overweg met het cijferwerk en de analyse?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat (CV en motivatie).

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op zeer korte tijd bijzonder veel boeiende, praktische ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz.).