Teammanager Lokale Ondernemersvereniging en belangenbehartiging

UNIZO Provincie Antwerpen

Ontdek de uitdaging bij UNIZO provincie Antwerpen.

Welkom bij UNIZO:

Werken bij UNIZO is ten dienste staan van ondernemers pur sang: zelfstandigen, kmo-bedrijfsleiders en vrije beroepers die voor eigen rekening en risico hun zaak runnen. Zij vormen de motor van onze economie en welvaart en door hen te ondersteunen maken we dus een wereld van verschil voor onze samenleving. Deze ondernemers doen beroep op jou! We verenigen meer dan 100.000 ondernemers in Vlaanderen en Brussel. UNIZO behartigt hun ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. En verder kunnen onze leden bij UNIZO terecht voor advies op maat van hun behoeften, informatie over allerhande topics, netwerking en een brede waaier van opleidingen.

Krijg jij energie van impact realiseren binnen en buiten een netwerk van ondernemers? Krijg jij een kick van het mobiliseren, leiden en coachen van mensen?

Ben jij van nature een netwerker en organisator in hart en nieren? Maar vooral: Heb jij passie en respect voor ondernemers die zelf risico nemen en bijdragen tot de welvaart van ons allemaal? Dan kijken we met veel nieuwsgierigheid uit naar jou om ons  managementteam te versterken.

Wat doe je?

  • Als lid van het managementteam, samen met teammanager begeleidingen, teammanager ledenwerking en directeur, zet je mee de strategische lijnen uit van onze organisatie. Dit vertaal je in concrete actieplannen voor je team van 2 collega’s die mee de werking van de lokale ondernemersverenigingen en de lokale belangenbehartiging vorm geven.
  • Je begeleidt en stimuleert de werking en de activiteiten van de lokale UNIZO-afdelingen.
  • Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de UNIZO-bestuurders en -leden.
  • Je coacht en inspireert de UNIZO-bestuursleden met goede voorbeelden en nieuwe initiatieven.
  • Je staat in contact met relevante overheden en maatschappelijke partners en zet de lokale UNIZO-verenigingen blijvend op de kaart.
  • Je participeert aan het inter-provinciaal overleg en zorgt voor uitwisseling van ervaringen en best-practices.

Kan jij je hierin vinden?

    Kan jij je hierin vinden?

    • Je hebt een brede interesse in ondernemerschap en volgt de politieke en economische actualiteit zodat je onze rol als belangenbehartiger mee kan uitdragen.
    • Je hebt sterke communicatieve skills wat betekent dat je op een verbindende manier met mensen omgaat, met groepen kan werken en voor een groep kan spreken.
    • Je bent een inspirator en coach voor je team.
    • Je bent een collegiale teamplayer die zorgt dat iedereen mee is: jouw collega’s van UNIZO  en de ondernemers-bestuurders, allen vrijwilligers, van onze lokale verenigingen.
    • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma. Een eerste leidinggevende ervaring is een extra troef.
    • Toevallig ook ervaring in het verenigingsleven of als vrijwilliger? Tof! Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Frankrijklei 104, 2000 Antwerpen

Salaris & voorwaarden

Wat bieden wij jou (bovenop de job van je leven!)? 
  • Je zit mee aan het stuur van een geweldig team. En jouw team verwacht een manager die een duidelijk kader schept, enthousiasme uitstraalt door zelf ook de hand aan de ploeg te slaan maar ook graag een pint gaat mee drinken.
  • We bieden je een breed ondersteunend netwerk en een divers takenpakket in een klantgerichte ledenorganisatie met veel ruimte voor initiatief.
  • Je komt terecht in een informele en motiverende werksfeer met korte en open communicatielijnen, waar je gewaardeerd wordt voor je bijdrage.
  • Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, gsm, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques.
Word jij hier enthousiast van? Geef ons een seintje en bezorg ons je cv. We zitten graag samen voor een babbel. De koffie staat al klaar!