Projectcoördinator UNIZO Retail

UNIZO Nationaal

Werken bij UNIZO is ten dienste staan van ondernemers pur sang: geen ceo’s, maar zelfstandigen, kmo-bedrijfsleiders en vrije beroepers die voor eigen rekening en risico hun zaak runnen. Zij vormen de motor van onze economie en welvaart en door hen te ondersteunen maken we dus een wereld van verschil voor onze samenleving. We verenigen meer dan 110.000 ondernemers in Vlaanderen en Brussel. En daarmee zijn we de grootste ondernemersorganisatie, met leden uit alle sectoren, van eenmanszaken tot groeiondernemingen. UNIZO behartigt hun ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. En verder kunnen onze leden bij UNIZO terecht voor advies op maat van hun behoeften, informatie over allerhande topics, netwerking en een brede waaier van opleidingen. Dit doen wij niet enkel met ruim 200 medewerkers, maar ook samen met meer dan 2.800 bestuurders, op verschillende niveaus, van gemeentelijk tot nationaal.

Binnen de brede UNIZO familie richt UNIZO Retail zich specifiek op alle ondernemers  die (een) winkel(s) of webshop hebben. Je hebt vast al wel gehoord van het Weekend van de Klant, de Winkelhiercampagne, Winkelhier Academie, … Dit zijn enkele organisaties vanuit UNIZO Retail. Onze focus ligt op events organiseren, campagnes uitwerken, opleidingen verzorgen, lobbyen bij stakeholders, maar zeker ook communicatie naar winkeliers uit diverse winkelsectoren (mode, voeding, elektro, interieur, dagbladhandels,…). Binnen UNIZO Retail zijn we opzoek naar een veelzijdige projectcoördinator. Ben jij onze nieuwe collega?

Als projectcoördinator ben je mee verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende van deze retailprojecten. Samen met jouw collega’s ga je aan de slag om een sterk aanbod/programma te bedenken. Laat je creatieve zelf hier volledig zijn gang gaan om tot vernieuwende ideeën te komen voor onze campagnes, events en opleidingen. Daarbij is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen in de retailsector. Binnen deze functie zal je ook heel wat samenwerkingen moeten opzetten om tot mooie resultaten te komen. Ook  de volledige operationele afhandeling van de events en campagnes neem je voor je rekening (zoeken van geschikte locaties, bestellen van catering, zoeken van animatie/sprekers, opmaken van communicatie, eventcoördinatie, opvolgen van budget, enz.).

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben je geboeid door de veelzijdige wereld van retail?
  • Ben jij een geboren organisator die zowel de bredere picture als alle details in het oog houdt?
  • Kan je daarbij ook makkelijk je stress de baas?
  • Ben jij die pure teamspeler die nauw samenwerkt met collega’s om samen tot het gewenste resultaat te komen?
  • Zit er veel structuur en klantgerichtheid in jouw creatieve brein?
  • Ben je communicatief sterk en een echte onderhandelaar?
  • Richt je je graag op de praktische uitwerking zonder het uiteindelijke doel te vergeten?

   Aarzel niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

Wat bieden wij jou (bovenop de job van je leven)? UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).