Opleidingscoördinator UNIZO Ondernemersacademie

UNIZO Nationaal

De UNIZO Ondernemersacademie verzorgt al tien jaar lang kwalitatieve opleidingen voor zelfstandige ondernemers, vrije beroepers en KMO’s. Dit via Masterclasses (KMO Management, Internationaal Ondernemen, Sales, Topcoach…) en Workshops (Financieel management, Overdracht bedrijven…). Daarnaast is er ook een online opleidingsaanbod op de Online Ondernemersacademie: Podcasts, Videolessen, Webinars en Masterclasses. Kers op de taart is de organisatie van het jaarlijkse UNIZO Topseminar.

Om dit uitgebreide opleidingsaanbod te kunnen organiseren, zijn we nog op zoek naar een enthousiaste opleidingscoördinator. Binnen deze functie zal je samen met je collega’s instaan voor de organisatie, administratie en facturatie van de opleidingen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor alle formaliteiten in kader van de KMO Portefeuille. Je hebt hierbij regelmatig contacten met de docenten, de deelnemers en de zaaluitbaters. Binnen deze functie werk je ook nauw samen met de dienst UNIZO Finance.

Kan jij je hierin vinden?

  • Krijg je een energieboost van mee te werken aan het organiseren van opleidingen?
  • Sta je te springen om in contact te staan met ondernemers en docenten?
  • Ben je een echte doorzetter, die zeer zelfstandig kan werken, maar het ook leuk vindt om deel te zijn van een team?
  • Kan je je slag trekken met cijfers?
  • Maar vooral: ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan?

   

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

We bieden je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).