HR-adviseur Antwerpen

Antwerpen

Dat een krachtig ‘Personeelsbeleid’ een zeer groot en belangrijk deel uitmaakt van het succes van een KMO, daarvan zijn we ons als UNIZO zeer bewust. En dat geschikte medewerkers vinden én behouden voor heel wat ondernemers dé uitdaging van vandaag is, is geen verrassing. UNIZO biedt daarom al vele jaren actief ondersteuning aan ondernemers op het gebied van HR. Om dit verder te zetten en de optimalisering van HR-processen in onze KMO’s nog meer te verankeren, zetten we ons in via het project ‘Focus Op Talent’, gesteund door het Europees Sociaal Fonds en de Vlaamse Overheid. Hier wordt, samen met een breed netwerk aan actoren en HR-partners, de focus gelegd op ‘inclusief werkgeverschap’.

Ben jij één van onze adviseurs voor dit boeiende HR-project in provincie Antwerpen? Dan bezoek je, samen met een team van collega HR-adviseurs, KMO’s in Vlaanderen om hun vragen, zorgen en onduidelijkheden omtrent hun HR-beleid in kaart te brengen. Dit doe je aan de hand van een HR-scan die zowel de sterktes als zwaktes in hun personeelsbeleid aan het oppervlak brengt. Concreet wil dit zeggen dat jij leads opvolgt die voortkomen uit marketingacties om het project te promoten. En je gaat natuurlijk ook zelf actief op zoek naar potentiële leads. Die ondernemers ondersteun je dan in het invullen van een vragenlijst en begeleid je persoonlijk bij de aanbevelingen die hieruit komen. Daarna bestaat jouw rol erin om hen in contact te brengen met het juiste HR-aanbod van interne of externe partners om deze aanbevelingen in de praktijk om te zetten. Je werkt dus ook nauw samen met provinciale collega’s van UNIZO. En daarnaast begeleid je ondernemers ook tijdens workshops en infosessies.

Kan jij je hierin vinden?

  • Krijg je energie van het persoonlijk bezoeken van ondernemers om hun bedrijf te ondersteunen?
  • Ben je overtuigd dat diversiteit en inclusie de sleutels zijn voor een performant HR-beleid?
  • Heb je zelf reeds praktische ervaring opgedaan in een HR-omgeving en kan je daarom vlot meepraten over allerhande HR-topics?
  • Zijn het uitbouwen van een sterk netwerk en het optimaal inzetten hiervan voor jou kinderspel?
  • Kan je mensen makkelijk nieuwe zaken uitleggen?
  • En geeft de jobomschrijving je veel goesting om erin te vliegen?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat. 

... Alles aangevinkt?

Werk in alle vrijheid

Deze functie is niet gebonden aan 1 adres

Voor deze functie bestaat er geen vaste werkplek. Je werkt dus met andere woorden op de locatie waar het voor de job én jouw agenda op dat moment het beste uitkomt. Dat kan op het hoofdkantoor te Brussel of één van onze 5 regionale kantoren zijn. Maar even goed ben je voor deze functie veel op de baan en is dit ergens dicht bij de ondernemer die jouw hulp goed kan gebruiken. Elke dag is dus anders!

Salaris & voorwaarden

Want UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en een boeiend project dat een grote rol zal spelen in het HR-beleid van morgen, één dat veel meer de nadruk legt op inclusief werkgeverschap en mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn specifiek voor dit project op zoek naar fulltime medewerkers in loondienst (contract van onbepaalde duur).