Office Manager UNIZO Winkelraad

UNIZO Nationaal

UNIZO Winkelraad zoekt office manager!

UNIZO Winkelraad is de koepel van twee sectororganisaties (www.buurtsuper.be, www.modeunie.be) en een opleidingscenter voor de zelfstandige kleinhandel (www.pmoretail.be). De kerntaken zijn de belangenverdediging, het organiseren van ledenevents en het aanbieden van concrete ledenvoordelen en diensten. Door de ondertekening van een Convenant met de Vlaamse regering staan onze diensten ook in voor de promotie van opleidingen en duaal leren bij kmo’s uit de winkelsector.

Momenteel zijn we met 18 collega’s die onze job met hart en ziel uitoefenen. Wij zoeken op korte termijn een administratieve toeverlaat die, samen met twee andere collega’s, er plezier in schept om de nodige structuur en orde te ontwikkelen en ons op die manier full time bij te staan bij de organisatie van ons secretariaat & back office.

Waar je je aan kan verwachten:

  • Je bent mede verantwoordelijk voor de organisatie van de klassieke secretariaatstaken, het klassement en de informatiestroom.
  • Je biedt administratieve ondersteuning en opvolging van projecten.
  • Ook het voorbereiden van mailings, vergaderingen, presentaties, seminars, congressen, … behoren tot het takenpakket.
  • Je onderhoudt in- en externe contacten met medewerkers, leden en partners.
  • Tot slot zal je ook instaan voor de administratieve opvolging van het leden- en klantenbeheer op basis van een CRM systeem, … en schrik je niet terug van telefonische prospectie.

Kan jij je hierin vinden?

    Pas je in het plaatje?

    • Je hebt een management assistent opleiding genoten of bent in het bezit van een bachelor diploma
    • Een eerste werkervaring als office manager is een pluspunt
    • Je bent communicatief zeer sterk en ook jouw administratieve en ordelijke vaardigheden staan op punt
    • Je hebt een dynamisch karakter en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
    • Affiniteit met de KMO-wereld is een meerwaarde

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

Je komt terecht in een tof team met 18 gedreven collega’s waarbij je heel wat verantwoordelijkheden voor jouw rekening krijgt. Uiteraard kan je ook rekenen op opleidingsmogelijkheden tijdens je loopbaan. We bieden jou een contract aan van onbepaalde duur. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...). Tot slot bieden we ook de mogelijkheid aan om deels van thuis te werken.