Belangenbehartiger

UNIZO Provincie Antwerpen

UNIZO Provincie Antwerpen staat voor vlotte en op maat geleverde ondersteuning voor alle ondernemers uit de provincie. Dit doen we door hun belangen te behartigen op zowel gemeentelijk als provinciaal niveau, alsook door het creëren van een relevant aanbod aan coaching trajecten, opleidingen, netwerkactiviteiten en individueel advies op maat. Onze grootste troef daarbij is het breed netwerk van bestuurders en vrijwilligers die lokaal samenkomen en elkaar versterken.

UNIZO provincie Antwerpen zoekt een belangenbehartiger. Een wat?
Iemand die luistert naar zelfstandige ondernemers en praat met beleidsmakers op gemeentelijk, stedelijk en provinciaal niveau. Daarnaast kijk je ook vooruit en zet je issues van morgen, vandaag al op de kaart. Zo geef je onze ondernemers een stem en zet je dingen in beweging. Iemand die bruggen slaat tussen ondernemers en politiek. Je bent een netwerker of bereid om er aan te werken. Je vertegenwoordigt UNIZO op verschillende fora en onderhoudt nauwe contacten met de verschillende stakeholders. Je verdiept je in bepaalde materies, bouwt een visie op en neemt een duidelijk standpunt in. En je schrikt er niet van terug om dit standpunt ook te verkondigen. Kennis en ervaring in communicatie, social media zijn een troef. Ah ja, je bent ook een bijter. Je bijt je vast in een zaak tot we een bevredigend resultaat hebben. Maar je bent ook gebeten. Gebeten door ondernemerschap en politiek omdat we als grootste ondernemersorganisatie in Vlaanderen en Brussel heel wat ondernemersbelangen te verdedigen hebben.

Je maakt deel uit van het team dat samenwerkt met de lokale ondernemersverenigingen van UNIZO in provincie Antwerpen. Deze lokale ondernemersverenigingen zijn je eerste aanspreekpunt en je ondersteunt hen in hun werking. Je draagt mee de visie en het aanbod van UNIZO uit naar de leden. Een ambassadeursrol is je op het lijf geschreven. Zo sta je, samen met het team, in voor de dagelijkse realisatie van de strategische doelstellingen van UNIZO Provincie Antwerpen.

Kan jij je hierin vinden?

  • Krijg jij een boost van het samenwerken met mensen?
  • Volg je de politiek?
  • Weet je standpunten te onderbouwen met goede argumenten en voorbeelden van hoe het anders kan?
  • Heb je een sterke affiniteit met zelfstandige ondernemers?
  • En ben je een doorzetter die zelfstandig kan werken, maar ook kan overleggen met het team zonder de focus te verliezen?

  Ja? Dan moeten we eens praten. Aarzel niet en stel je meteen kandidaat!

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, laptop, gsm-abonnement, ...).