Manager UNIZO Ondernemersacademie

UNIZO Nationaal

De UNIZO Ondernemersacademie organiseert meerdaagse betalende UNIZO-opleidingen op verschillende locaties in Vlaanderen en werkt hiervoor samen met de UNIZO-provincies en de SYNTRA’s.

De opleidingen van de UNIZO Ondernemersacademie zijn gericht op de brede groep van ondernemers rond algemene ondernemers-relevante thema’s zoals: HRM, Overnemen, Overlaten, Strategie, financieel management, sales en marketing, enz.

Unieke opleidingen zijn de Masterclasses (KMO Management, Internationaal Ondernemen, Sales, Topcoach,…).

Nieuw is de Online Ondernemersacademie, met een uniek aanbod van Podcasts, Videolessen, Webinars en Masterclasses. Dit stelt de Ondernemersacademie in staat om hybride opleidingen aan te bieden.

Meer info: www.ondernemersacademie.be en www.online.ondernemersacademie.be.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste manager Ondernemersacademie. Je kan je verwachten aan een boeiende en uitdagende job waarbij je heel wat autonomie krijgt en zo ook eigen accenten kan aanbrengen binnen jouw functie.

Waar kan je je aan verwachten?

 • Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de Ondernemersacademie.
 • Je staat in voor het ontwikkelen van het programma-aanbod in overleg met partners zoals de SYNTRA’s en de UNIZO-provincies.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de opleidingen. Dit is een zeer ruime taak waarbij je zowel zal instaan voor de sales alsook voor de marketing van het aanbod. Daarboven zal ook de werving van deelnemers één van jouw taken zijn. Natuurlijk hoef je dit niet allemaal alleen te doen, UNIZO Marketing staat zeker voor jou klaar om hier samen een mooi resultaat te kunnen boeken.
 • Bij opleidingen hoort uiteraard ook het nodige lesmateriaal. Samen met de experts, zorg je voor de ontwikkeling van de gebrachte inhouden/topics (thema, uitwerking, syllabus, PowerPoint, achtergronddocumentatie, …). Bovendien bekijk je met hen ook de gehanteerde werkvormen (doceren, interactie, andere professionele wijzen van overdracht)
 • Je coördineert de administratieve opvolging, hierbij word je ondersteund door een secretariaat (registratie van inschrijvingen, evaluaties, rapportering naar de partners, facturatie).
 • Je onderneemt acties die er op gericht zijn de Ondernemersacademie en haar aanbod te promoten naar de doelgroep en naar mogelijk andere partners. 
 • Je rapporteert aan de directeur UNIZO Spin-Offs, met wie je nauw samenwerkt.  

Kan jij je hierin vinden?

  De persoon die wij zoeken in een notendop:

  • Je bent in het bezit van een master- of relevant bachelor diploma.
  • Je ben iemand die beschikt over voldoende ondernemerszin: het is jouw verantwoordelijkheid om de Ondernemersacademie verder uit te bouwen. Je hebt dan ook sterke  commerciële vaardigheden en je kan inspelen op wat de markt vraagt.
  • Aangezien je verantwoordelijk bent voor de verdere uitbouw van de Ondernemersacademie, verwachten we van jou dat je zelfstandig aan de slag kan gaan. Hier hoort uiteraard ook bij dat je resultaatgericht bent.
  • Je bent een echte onderhandelaar. Deze vaardigheid zal je vaak naar boven mogen halen bij het uitoefenen van je job. Denk maar aan het opzetten van samenwerkingsverbanden met interne en externe organisatie, het zoeken van partners, onderhandelen met experts, zaaluitbaters, enzovoort.
  • Onze core business bestaat uit het opzetten van opleidingstrajecten. Hiervoor heb je nood aan een didactisch inzicht in het belang en de aanpak van opleidingen voor ondernemers.
  • Je bent een vat vol creativiteit. Dit is noodzakelijk bij het ontwikkelen van nieuwe initiatieven.
  • Je bent sterk in plannen en organiseren.
  • Cijfers schrikken jou niet af en je hebt financieel inzicht. Budgetten opmaken en opvolgen behoort mee tot jou takenpakket.
  • Een extra plus? Je hebt voeling met de leefwereld van zelfstandige ondernemers!

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

Je werkbasis is gesitueerd in Brussel, maar UNIZO past tevens de principes van het nieuwe werken toe. Reken maar op heel wat flexibiliteit! Verder bieden we je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaringen op te doen. Uiteraard mogen de nodige opleidingen niet ontbreken om jou verder te ondersteunen zodat je kan groeien in jouw functie. Je mag tot slot rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, …)