Directie-assistent(e)

UNIZO Limburg

UNIZO Limburg wil als ondernemersorganisatie de partner zijn voor eigenaar-ondernemers in Limburg. Dit doen we dagdagelijks door hun belangen te verdedigen, hen te informeren, te adviseren en hen te connecteren met andere ondernemers. Want ondernemers zijn mensen die risico nemen en op het einde van de maand zelf voor hun centen zorgen. Zij verdienen daarom de beste verdediging en ondersteuning. In Limburg staat daarvoor dagelijks een fantastisch team van 20 professionele medewerkers klaar.

Binnen dit fijne en dynamische team is er nog een plekje vrij en zoeken wij iemand om mee te schrijven aan ons verhaal. Word jij binnenkort onze nieuwe directie-assistent(e)? Dan mag je je verwachten aan een job met heel wat verantwoordelijkheden en variatie! Je ben een administratieve duizendpoot met allround kennis.

Ben jij die enthousiaste en nauwgezette persoon die onze gedelegeerd bestuurder en voorzitter ontzorgt op het vlak van agendabeheer, HR, bestuurlijke vergaderingen en financiën?

Dit is jouw rol binnen het team:

 • Je beheert de agenda en mailbox/post van onze gedelegeerd bestuurder en voorzitter.
 • Je bent verantwoordelijk voor de financiële opvolging van UNIZO Limburg. Dit hoef je niet helemaal alleen te doen. Je kan hiervoor terugvallen op een extern boekhoudkantoor maar organiseert intern wel de facturatie, debiteurenopvolging en budgetten. 
 • Je adviseert het managementteam m.b.t. eigen accenten voor het HR-beleid van ons Limburgs team. Daarboven organiseer je ook de opvolging van de personeelsadministratie in overleg met de nationale HR-afdeling.
 • Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van de bestuurlijke vergaderingen (bestuurderscomité, raad van bestuur en algemene vergadering). Je maakt tevens de verslagen van deze vergadering.

Kan jij je hierin vinden?

  • Je hebt ervaring in boekhouding en het opmaken van budgetten.
  • Agendabeheer en support op directieniveau is jou niet ongekend. Je hebt al enkele jaren ervaring opgebouwd binnen gelijkaardige functies.
  • Je bent van alle markten thuis en kent dus ook de basics van HR.
  • Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid draag je hoog in het vaandel.
  • Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamspeler.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Maastrichtersteenweg 254, 3500 Hasselt

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een zeer afwisselende en boeiende job binnen een uitdagende omgeving met fijne collega’s. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, enz.) en een bedrijfswagen.