Sectorconsulent Sociaal Fonds (Tijdelijk - optie vast)

Het Sociaal Fonds van de Zelfstandige Kleinhandel (www.sociaalfonds201.be) zet zich in om de tewerkstelling in haar sector te bevorderen. Zo voorziet het fonds onder andere premies waarmee winkelbedienden hun kosten voor kinderopvang deels kunnen recupereren of tewerkstellingspremies voor werkgevers die nieuwe mensen aanwerven. 

In samenwerking met de Vlaamse regering, heeft het Sociaal Fonds recent een overeenkomst gesloten met als doel winkelbedienden en leerjongeren optimale leer- en groeikansen te bieden op een kwaliteitsvolle tewerkstelling in de winkelsector. Betrokken en goed opgeleide medewerkers maken namelijk het verschil. In het kader van deze convenant is het Sociaal Fonds op zoek naar 4 gedreven en dynamische sectorconsulenten.

Heb jij een passie en interesse voor de winkelsector en wil je deze mee helpen versterken? Dan ben jij misschien wel één van onze vier toekomstige collega’s! Als consulent bezoek je de werkgevers uit de sector en informeert ze over ons opleidingsaanbod, over de voordelen om zich te laten erkennen tot werkplek voor leerjongeren en het ‘mentorship’. Kortom, als sectorconsulent is het jouw verantwoordelijkheid om de KMO’s uit de retail te inspireren en te ondersteunen bij de ontwikkeling van een duurzaam opleidings- en inclusief HR-beleid. Je mag je dus verwachten aan een uitgebreide job met een gevarieerd takenpakket.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij in het bezit van een bachelordiploma?
  • Heb je reeds een eerste werkervaring achter de rug?
  • Ben je een geboren netwerker die actief kan luisteren?
  • Beschik jij over de nodige overtuigingskracht?
  • En kan je zelfstandig, gestructureerd en teamgericht aan de slag?

  Aarzel niet en stel je snel kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Werk in alle vrijheid

Deze functie is niet gebonden aan 1 adres

Voor deze functie bestaat er geen vaste werkplek. Je werkt dus met andere woorden op de locatie waar het voor de job én jouw agenda op dat moment het beste uitkomt. Dat kan op het hoofdkantoor te Brussel of één van onze 5 regionale kantoren zijn. Maar even goed ben je voor deze functie veel op de baan en is dit ergens dicht bij de ondernemer die jouw hulp goed kan gebruiken. Elke dag is dus anders!

Salaris & voorwaarden

Je komt terecht in een tof team met 17 gedreven collega’s waarbij je heel wat verantwoordelijkheden voor jouw rekening krijgt. We bieden jou een contract aan van bepaalde duur (31/12/2022), met mogelijkheid tot een contract van onbepaalde duur. Tot slot mag je uiteraard ook rekenen op een marktconform loonpakket, inclusief bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.