Lead Generator HR-project 'Focus Op Talent'

Dat een krachtig ‘Personeelsbeleid’ een zeer groot en belangrijk deel uitmaakt van het succes van een KMO, daarvan zijn we ons als UNIZO zeer bewust. En dat geschikte medewerkers vinden én behouden voor heel wat ondernemers dé uitdaging van vandaag is, is geen verrassing. UNIZO biedt daarom al vele jaren actief ondersteuning aan ondernemers op het gebied van HR. Om dit verder te zetten en de optimalisering van HR-processen in onze KMO’s nog meer te verankeren, startten we recent een nieuw project ‘Focus Op Talent’, gesteund door het Europees Sociaal Fonds en de Vlaamse Overheid. Hier wordt, samen met een breed netwerk aan actoren en HR-partners, de focus gelegd op ‘inclusief werkgeverschap’.

Ben jij onze Lead Generator voor dit boeiende, nieuwe HR-project? Dan ben je de actieve ‘business developer' binnen dit project. Je zoekt naar Vlaamse KMO’s die maximum een 20-tal werknemers in dienst hebben en die gebaat zijn bij het in kaart brengen en optimaliseren van hun HR-beleid. Dit doe je zowel door te netwerken als actief sales acties op te zetten, ze uit te rollen en telefonisch op te volgen. Uiteraard doe je dit in samenspraak met het team van HR-adviseurs binnen het project, want het zijn zij die geïnteresseerde bedrijven zullen bezoeken om hun HR-beleid effectief te analyseren. Daarnaast zorg je ook voor sales ondersteuning bij de verschillende marketing acties, zoals events, workshops, webinars… die door het team op poten worden gezet, steeds met het oog op het vlot bereiken van de doelgroep.

Kan jij je hierin vinden?

  • Krijg je energie van cold calling en het leggen van nieuwe contacten?
  • Ben je overtuigd dat diversiteit en inclusie de sleutels zijn voor een performant HR-beleid?
  • Kan je anderen ervan overtuigen dat een stevig HR-beleid broodnodig is?
  • Zijn het uitbouwen van een sterk netwerk en het optimaal inzetten hiervan voor jou kinderspel?
  • Heb je reeds ervaring met het opzetten van leuke, succesvolle salesacties? 
  • Heb je geen bezwaar om maandelijks één keer naar Brussel af te zakken ? 
  • En geeft de jobomschrijving je veel goesting om erin te vliegen?

  Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat!

... Alles aangevinkt?

Werk in alle vrijheid

Deze functie is niet gebonden aan 1 adres

Voor deze functie bestaat er geen vaste werkplek. Je werkt dus met andere woorden op de locatie waar het voor de job én jouw agenda op dat moment het beste uitkomt. Dat kan op het hoofdkantoor te Brussel of één van onze 5 regionale kantoren zijn. Maar even goed ben je voor deze functie veel op de baan en is dit ergens dicht bij de ondernemer die jouw hulp goed kan gebruiken. Elke dag is dus anders!

Salaris & voorwaarden

Want UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en een boeiend project (minstens tot eind 2022) dat een grote rol zal spelen in het HR-beleid van morgen, één dat veel meer de nadruk legt op inclusief werkgeverschap en mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn specifiek voor dit project op zoek naar een medewerker in loondienst (contract van bepaalde duur).