Projectmedewerker Ondernemerstrajecten

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. We vertegenwoordigen niet enkel hun belangen, maar bieden ook een begeleidingsaanbod aan, dit volledig op KMO-maat én met een pragmatische insteek. Maar de praktische en inhoudelijke organisatie hiervan brengt heel wat werk mee. Denk maar aan ontwikkeling/inhoudelijke bijsturing van het aanbod aan begeleidingstrajecten, kwaliteitsbewaking, opleiding en ondersteuning van de adviseur-coaches, uitbouw van een netwerk aan partners, verschillende wervingsacties, enz. En daarvoor kunnen we versterking gebruiken.

Ben jij onze nieuwe Projectmedewerker Ondernemerstrajecten? Dan bestaat je functie uit 2 erg verschillende onderdelen. Enerzijds werk je nauw samen met de adviseur die het aanbod aan begeleidingen ontwikkelt en coördineert. In de praktijk hou jij je vooral bezig met het administratieve beheer van begeleidingstrajecten (projectinformatie communiceren naar de coaches, templates aanpassen, documenten online beschikbaar stellen, enz.) en je ondersteunt ook bij bepaalde taken die meer marketing gelinkt zijn (getuigenissen opmaken, tips & tricks, enz.). Anderzijds sta je in voor de volledige operationele organisatie van enkele Lerende Netwerken (innovatiefora). Je zorgt voor de nodige wervingsacties, regelt de inschrijving van deelnemers, zoekt sprekers en locaties, enz. Kortom, je takenpakket is zeer veelzijdig en je krijgt ook best veel vrijheid in de invulling van je werk.

Kan jij je hierin vinden?

  • Krijg jij een boost van organiseren en structuur creëren?
  • Heb je een sterke interesse in en een grote voeling met ondernemerschap?
  • Ben je in staat om zelfstandig een divers pakket aan operationele taken uit te voeren na een zeer korte inloopperiode?
  • Schrikken deadlines je niet af?
  • Ben je zowel hands-on, proactief als communicatief sterk?

  Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen in een omgeving waar diversiteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).