Projectmedewerker Onderwijs & Ondernemen (tijdelijk)

UNIZO Nationaal

UNIZO Onderwijs & Ondernemen focust er zich op om op een duurzame manier ondernemingszin en ondernemerschap ingebed te krijgen in zowel het secundair-, volwassen- als hoger onderwijs. Omdat dit alleen kan werken als leerkrachten en docenten zelf overtuigd zijn van de opportuniteiten die door ondernemerschap kunnen gecreëerd worden op de arbeidsmarkt, adviseren en ondersteunen we hen bij de organisatie van projecten en activiteiten die ondernemingszin stimuleren. Daarnaast begeleiden we studenten rechtstreeks richting het ondernemerschap, zowel op individuele basis als via workshops, infosessies, trainingen, enz. En tenslotte bouwen we aan een ware community van ondernemers, leerkrachten en docenten met als doel hen zo te verenigen en te professionaliseren. Want door over het muurtje te kijken en er een ondernemer bij te betrekken, kunnen we ondernemingszin en ondernemerschap binnen het onderwijs pas echt naar een hoger niveau tillen.

Ben jij de Projectmedewerker die ons team Onderwijs & Ondernemen een jaar komt versterken? Dan zorg je niet alleen voor algemene ondersteuning van het team, maar werk je ook actief mee aan projecten in de provincies Oost- en West-Vlaanderen. Je begeleidt leerkrachten secundair onderwijs vanop afstand binnen het kader van ‘Plankgas’, een project waarbij leerlingen secundair onderwijs een ondernemingsplan en/of pop-up bedrijf starten (https://www.ondernemendeschool.be/secundair-onderwijs/plankgas). Maar ook binnen het hoger onderwijs kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Daar sta je in voor de rechtstreekse begeleiding van de studenten (op de campus en digitaal) en voor het organiseren van allerhande events, workshops, trainingen en infosessies rond ondernemerschap en het starten van een eigen zaak.

Kan jij je hierin vinden?

  • Heb je een economische achtergrond (studies/ervaring) en bezit je een grote dosis ondernemingszin?
  • Krijg je een boost van werken met studenten, leerkrachten en docenten?
  • Zijn de nodige skills om zaken te organiseren, alsook mensen te adviseren en te begeleiden bij jou sterk ontwikkeld?
  • Vind je het fijn om zowel zelfstandig te werken als nauw samen te werken met een team?
  • Heb je affiniteit met de regio Oost- en West-Vlaanderen?
  • En kan je je vlot uitdrukken in Nederlands en Engels?

  Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om een jaar lang (contract tot 31 aug 2022) bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).