Projectmedewerker Internationaal Ondernemerschap

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. En daarmee zijn we de grootste ondernemersorganisatie, met leden uit alle sectoren, van eenmanszaken tot groeiondernemingen. UNIZO behartigt niet alleen de ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. Onze leden kunnen ook bij UNIZO terecht voor advies op maat van hun behoeften, informatie over allerhande topics, netwerking en een brede waaier van opleidingen. En dit zowel voor wat betreft lokale, nationale als internationale ondernemersmaterie.

Ben jij de nieuwe Projectmedewerker op onze afdeling Internationaal Ondernemerschap? Dan sta jij in voor de volledige praktische organisatie van alle projecten en events die in het strategisch plan van UNIZO Internationaal zijn opgenomen. Je zet tijdig marketingcampagnes op (in samenwerking met onze marketeers), regelt alle operationele zaken (sprekers, locaties, catering, enz.), staat in voor de werving van deelnemers en zorgt voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. En dat allemaal terwijl je het vooropgestelde budget nauw beheert en bewaakt. Hiervoor werk je nauw samen met onze Adviseur UNIZO Internationaal, die inhoudelijk en thematisch alle internationale ondernemersmaterie op de voet volgt en met wie je samen UNIZO vertegenwoordigt op belangrijke fora en relevante internationale beurzen.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij gebeten door internationaal ondernemerschap?
  • Heb je ervaring met het organiseren van events en daaraan gekoppelde marketing acties?
  • Ben je voldoende cijfermatig sterk om zelfstandig een budget te beheren?
  • Ben je iemand die graag samenwerkt en mensen verbindt, maar die ook projecten van A tot Z zelfstandig kan beheren?
  • En heb je vooral veel goesting om erin te vliegen?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).