Verantwoordelijke Digital Customer Experience

UNIZO Nationaal

Als UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, verenigen we meer dan 110.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel. Of het nu gaat om eenmanszaken of groeiondernemingen, UNIZO behartigt hun ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. En verder kunnen onze leden bij UNIZO terecht voor advies op maat van hun behoeften, informatie over allerhande topics, netwerking en een brede waaier van opleidingen. Om ervoor te zorgen dat we steeds onze vinger aan de pols houden in deze tijden van snelle verandering en uitzonderlijke uitdagingen voor iedereen die onderneemt, hechten we bij UNIZO veel belang aan een sterk verankerd en uitgebouwd digitaal landschap.

Ben jij onze nieuwe Verantwoordelijke Digital Customer Experience? Dan sta jij in voor het in kaart brengen en uitbouwen van dat digitaal landschap binnen onze organisatie. Je maakt een algemeen strategisch actieplan op, tekent lijnen uit rond digitale ledenbenadering en zet een stuurgroep op die de digitale transformatie van UNIZO begeleidt (actieve ledenwerving, marketing automation, future-proof website, enz.). Je analyseert de customer journey op basis van kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Je formuleert initiatieven om ondernemers vanuit alle digitale touchpoints op een snelle, vlotte en dynamische manier te helpen (omnichannel experience). Daarnaast bouw je aan een geëngageerd team, een gestroomlijnde samenwerking tussen Marketing/Communicatie en IT, én aan een motiverend klimaat dat medewerkers naar een hoger expertiseniveau tilt. Ook het beheren van een budget en het meten van de impact/resultaten van genomen initiatieven horen daar uiteraard bij.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben jij gepassioneerd door zowel de digitale- als de ondernemerswereld?
  • Bezit je een brede kijk op Marketing, Communicatie en IT?
  • Heb je ervaring in het opzetten en/of verbeteren van de (digitale) customer experience?
  • Krijg jij energie van oplossingsgericht werken?
  • Kan je gemotiveerde teams uitbouwen?
  • En behoud je steeds de focus op resultaten en verbetering/innovatie?

  Aarzel dan niet langer en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).