Projectcoördinator

UNIZO Provincie Vlaams-Brabant

UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel wil de onmisbare en vernieuwende partner zijn voor alle KMO’s, ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepers in de regio. Via informatie & advies, begeleiding  op maat en netwerking willen we ondernemers niet alleen versterken, maar ook verenigen. Via belangenbehartiging verdedigen we onze leden op alle niveaus. Onze focus is dan ook werk maken van een ondernemersvriendelijk klimaat binnen de provincie. Iets waar ons enthousiast team van een 10-tal gemotiveerde en deskundige medewerkers zich elke dag opnieuw 100% voor geeft.

Ben jij onze nieuwe Projectcoördinator? Dan zorg jij voor de bruggen binnen onze provinciale werking en bewaak je dat gemaakte afspraken gerespecteerd worden. Jouw voornaamste doel is het verlagen van de werkdruk voor je collega’s. Dit doe je door gericht te ondersteunen, maar vooral ook door te zorgen dat dingen niet last-minute moeten gebeuren. Je bekijkt bestaande processen kritisch en zorgt ervoor dat er waar mogelijk geautomatiseerd wordt of efficiëntere afspraken gemaakt worden. Zowel organisatorische, operationele als administratieve taken behoren tot jouw dagelijks werk.

Kan jij je hierin vinden?

  Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele, hectische omgeving. Stressbestendigheid is dus een must, ervaring met ondernemers een plus. Daarnaast vragen wij, aangezien deze functie een zeer grote mate van zelfstandigheid vraagt, een brede ervaring in een coördinerende functie.

  • Ben jij een 'People Person' die geduldig blijft onder druk en zich kan inleven in de wereld van ondernemers?
  • Kan jij mensen aansporen om afspraken na te leven?
  • Ben je een administratief wonder dat geen enkel detail mist?
  • Ben je graag met veel zaken tegelijk bezig en krijg jij een boost van structuur creëren?
  • Durf jij initiatief nemen en proactief te handelen?
  • En kan je heel discreet omgaan met informatie?

  Dan ben jij het mirakel dat wij zoeken. Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Diestsevest 52-54, 3000 Leuven

Salaris & voorwaarden

Want UNIZO Vlaams-Brabant biedt je een uitdagende en afwisselende functie met veel ruimte voor initiatief. Je komt terecht in een klein, fijn team waar een waarden gedreven cultuur heerst en waar er een zeer korte en open communicatielijn is met de directeur. Daarnaast mag je ook rekenen op een marktconforme verloning en een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.