Liaison UNIZO Sectorwerking

UNIZO Nationaal

UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, is niet enkel een ondernemersorganisatie die de individuele belangen van haar leden behartigt. Wij zijn ook een organisatie die zich elke dag volop inzet voor meer dan 100 aangesloten beroepsfederaties. Want kunnen netwerken, ervaringen delen en ideeën uitwisselen binnen je eigen sector, is voor elke ondernemer van onschatbare waarde. Werken voor de UNIZO Sectorwerking is dan ook werken in het hart van onze organisatie.

Ben jij onze nieuwe Liaison UNIZO Sectorwerking, dan ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor de verbinding tussen de interne werking van UNIZO en de verschillende beroepsfederaties in Vlaanderen en Brussel. Je netwerkt, bouwt lange termijnrelaties uit en zoekt naar opportuniteiten om de sectorale organisaties te ondersteunen en versterken. Die informatie breng je mee naar de interne werking van UNIZO om zo concrete tools en oplossingen te creëren die sectorversterkend werken, alsook de studiedienst te voeden voor het oppakken van sectorale dossiers.

Kan jij je hierin vinden?

  • Krijg je energie van netwerken en relaties uitbouwen?
  • Ben je iemand die commercieel ingesteld is en die makkelijk oplossingen vindt voor problemen?
  • Heb je een hands-on mentaliteit en een grote dosis enthousiasme?
  • Ben je op zoek naar een job waar niet enkel relaties, maar ook inhoud belangrijk is?
  • En heb je heel veel goesting om dagelijks het beste van jezelf te geven ter ondersteuning van duizenden Vlaamse ondernemers?

  Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische ervaring op te doen in een omgeving waar diversiteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).