Spontaan solliciteren via onderstaande case

BELEID

Oneerlijke concurrentie vs. Ondernemerschap

Een snel veranderende wereld leidt vaak tot mooie, snel ontwikkelende nieuwe initiatieven, maar eveneens een continue zoektocht naar schaalvoordelen. Vaak gaan deze evoluties zo snel dat er geen stoppen aan is. Een regelluw beleid, dat ook kansen biedt aan ondernemers binnen deze tendensen, is daar voor ons als UNIZO het streefdoel. Deeleconomie, deelplatformen, bijklussen na de uren, openbare aanbestedingen en groepsaankopen zijn van die tendensen die de afgelopen jaren op ons zijn afgekomen en waar een kleine onderneming vaak moeilijk op kan intekenen of een voordeel uit lijkt te kunnen halen. Of niet?

Wat stel jij voor om binnen dit domein beleidsmatig te doen? Hoe maak je van deze nieuwe tendensen opportuniteiten voor ondernemers? Hoe omarmen wij deze innovatie als organisatie, samen met onze ondernemers? En kan jij een antwoord formuleren dat alle kansen biedt aan zowel deze nieuwe economische structuren als ondernemers?

Gelieve alle velden in te vullen.

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring