Spontaan solliciteren via onderstaande case

STARTERS/ ONDERNEMERS- BEGELEIDING

Biologisch gamma in een ongekende markt.

Een onderneemster komt bij jou om haar plan uiteen te zetten. Zij wil een schoonheidssalon beginnen met een focus op biologische producten. De prijs van deze producten is gelijk aan die van de producten bij andere schoonheidssalons die reguliere producten aanbieden. Ze woont in een landelijke omgeving in Oost-Vlaanderen waar weinig competitie is, zeker op haar productaanbod.

Ze weet echter nog niet hoe ze deze focus aan de man kan brengen en waar haar doelgroep zich net bevindt. Dit leidt tot twijfels over locatie, marketing, prijsstrategie en andere domeinen.

Wat raad jij deze dame aan? Kan je een aantal concrete voorstellen formuleren die met haar specifieke focus bijdragen tot een succesverhaal?

Gelieve alle velden in te vullen.

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring