Spontaan solliciteren via onderstaande case

INNOVATIE

Bestand tegen de toekomst door impact op de wereld te reduceren

Meer en meer wetgeving dwingt ondernemers en consumenten na te denken over het milieu. Circulaire economie en MVO zijn dan ook thema’s die vaker en vaker aan de orde komen bij ondernemers. Alhoewel MVO een verleden heeft bij UNIZO, is er geen actief beleid meer om er rond te informeren of een aanbod rond te formuleren. Sensibilisering is niet aan de orde, wel een concreet aanbod dat bijdraagt tot het komen tot een minder belastende economie.

Welk ondernemersaanbod moet hier in zitten? Welke topics zet jij hierin centraal op basis van de doelgroep van UNIZO en je kennis ervan? Wie worden de partners binnen het eco-systeem? Welke communicatie voorzie je en via welke kanalen? Welke overheden zou jij benaderen en bewerken om tot een concreet actieplan te komen? Wat gaan we niet doen en waarom?

Gelieve alle velden in te vullen.

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.

Algemene voorwaarden | Privacy verklaring