Projectmedewerker Onderwijs & Ondernemen Academie

UNIZO Nationaal

UNIZO Onderwijs & Ondernemen focust er zich op om op een duurzame manier ondernemingszin en ondernemerschap ingebed te krijgen in zowel het secundair-, volwassen- als hoger onderwijs. Omdat dit alleen kan werken als leerkrachten en docenten zelf overtuigd zijn van de opportuniteiten die door ondernemerschap kunnen gecreëerd worden op de arbeidsmarkt, hebben we in elke provincie een adviseur die de scholen bezoekt en hen ondersteunt. En daarnaast is er de “O&O Academie” van UNIZO. Dit is een databank vol met kennis en methodieken (train-the-trainer, bootcamps, hackatons, best practices, bedrijfsbezoeken, enz.), die we oprichtten om een ware community van leerkrachten en docenten uit te bouwen en hen zo te verenigen en te professionaliseren. Want door over het muurtje te kijken en er een ondernemer bij te betrekken, kunnen we ondernemingszin en ondernemerschap binnen het onderwijs pas echt naar een hoger niveau tillen.

Ben jij de Projectmedewerker die onze gloednieuwe O&O Academie verder uitbouwt? Dan hou je je niet alleen bezig met het documenteren van alle kennis die reeds voorradig is, maar ook met het informeren van leerkrachten en docenten over de inhoud van onze projecten. Aan de hand van workshops, bootcamps, klankbordgroepen, train-the-trainers, enz. maak je hen zelfredzaam en je ontwikkelt, samen met hen, ondersteunend lesmateriaal om zo een duurzaam karakter te geven aan de gekregen insteken. En je faciliteert het delen van hun best practices om hier draaiboeken uit te kunnen genereren. Daarnaast zoek je geschikte partners (experts, sponsors, enz.) om de O&O Academie te ondersteunen, vertegenwoordig je UNIZO Onderwijs & Ondernemen op beurzen, in werkgroepen/raden van bestuur en sta je mee in voor de planning & organisatie van grotere events.

Kan jij je hierin vinden?

  • Ben je commercieel ingesteld en bezit je een grote dosis ondernemingszin?
  • Krijg je een boost van het uitwerken van trainingen rond topics die leven bij leerkrachten en docenten?
  • Weet jij hoe geschikte partners te zoeken om de O&O Academie te doen groeien?
  • Vind je het fijn om blijvend te innoveren?
  • En ben je in staat om volledig zelfstandig een kennisdatabank te organiseren en te concretiseren? 

  Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).