Adviseur Onderwijs & Ondernemen

UNIZO Provincie Oost-Vlaanderen

Onze economie heeft nu én in de toekomst nood aan veel ondernemende mensen. De kiemen voor dat ondernemerschap worden in belangrijke mate gezaaid op school. Daarom timmert UNIZO al jaren aan die weg met diverse projecten en activiteiten waarbij studenten op school ervaren wat het betekent om ondernemend te zijn. Een aanbod dat we moeten blijven actualiseren en optimaliseren. 

Ben jij onze nieuwe Adviseur Onderwijs & Ondernemen? Dan ga je actief langs bij scholen in heel de provincie Oost-Vlaanderen, zowel zij die al gebruik maken van ons aanbod als zij die nog dienen te worden overtuigd van de meerwaarde ervan. Je stelt vragen, speelt in op hun specifieke knelpunten en helpt zo bij het focussen op ondernemingszin en ondernemerschap binnen hun leerprogramma. Daarnaast leg jij de brug tussen Oost-Vlaamse ondernemers en het onderwijs, met het oog op een nauwere samenwerking en een constructieve uitwisseling van kennis. En tenslotte werk je ook mee aan nationale projecten die focussen op ondernemerschap binnen het onderwijs (leeronderneming, techclass, de mono class, plankgas, enz.). Daarvoor ben je steeds enkele dagen per week in Brussel.

Kan jij je hierin vinden?

    • Krijg jij al goesting van de gedachte dat je actief ons onderwijs kan versterken?
    • Ben je er helemaal van overtuigd dat ondernemen een belangrijk deel is van de opportuniteiten op de arbeidsmarkt?
    • Ben je in staat om zowel leerkrachten, directies als studenten warm te maken voor ons aanbod en zo passies te vertalen in ondernemersdromen en ondernemingen?
    • En woon je in Oost-Vlaanderen, maar ben je ook bereid om enkele dagen per week aan projecten in Brussel te komen werken? 

    Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat.

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Nadine Crappéstraat 1/002, 9000 Gent

Salaris & voorwaarden

UNIZO biedt je een breed ondersteunend netwerk en de kans om op korte tijd bijzonder veel praktische, diverse ervaring op te doen. Je mag daarnaast rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...).