Belangenbehartiger

UNIZO Provincie Vlaams-Brabant & Brussel

Welkom bij UNIZO

Werken bij UNIZO is ten dienste staan van ondernemers pur sang: geen ceo’s, maar zelfstandigen, kmo-bedrijfsleiders en vrije beroepers die voor eigen rekening en risico hun zaak runnen. Zij vormen de motor van onze economie en welvaart en door hen te ondersteunen maken we dus een wereld van verschil voor onze samenleving. We verenigen meer dan 110.000 ondernemers in Vlaanderen en Brussel. UNIZO behartigt hun ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. En verder kunnen onze leden bij UNIZO terecht voor advies op maat van hun behoeften, informatie over allerhande topics, netwerking en een brede waaier van opleidingen.

Ben jij onze nieuwe Provinciale Belangenbehartiger in Vlaams-Brabant? Dan vertegenwoordig je onze organisatie op een aantal overlegfora, onderhoud je nauwe contacten met diverse stakeholders en bouw je een sterk netwerk uit. Je behartigt de belangen van ondernemers in de provincie door je te verdiepen in een aantal materies, een visie op te bouwen en duidelijke standpunten in te nemen. Daarbij leg je ook de brug naar de brede interne werking van UNIZO (het verenigingsleven) en zorg je ervoor dat collega’s makkelijk kunnen inspelen op de ontwikkelingen waar jij aan sleutelt. Daarnaast adviseer je leden actief in het aanpakken van dossiers of problemen waarbij lobbying aan de orde is. En zo sta je, samen met het team, in voor de dagelijkse realisatie van de strategische doelstellingen van UNIZO Provincie Vlaams-Brabant.

Kan jij je hierin vinden?

    • Krijg jij een boost van het samenwerken met mensen?
    • Ben je een echte dossiervreter?
    • Weet je standpunten te onderbouwen met goede argumenten en voorbeelden van hoe het anders kan?
    • Heb je een sterke affiniteit met zelfstandige ondernemers?
    • En ben je een doorzetter die zelfstandig kan werken, maar ook kan overleggen met het team zonder de focus te verliezen?

    Aarzel dan niet en stel je vlug kandidaat!

... Alles aangevinkt?

Plaats tewerkstelling

Diestsevest 52-54, 3000 Leuven

Salaris & voorwaarden

UNIZO is een gelijke kansen werkgever die tijdens aanwervingsprocedures enkel rekening houdt met objectieve selectiecriteria. We bieden je in deze uitdagende functie de kans om jouw skills verder te ontwikkelen, jouw passie voor ondernemerschap om te zetten in de praktijk en zo veel kennis en ervaring op te doen. En dit dus binnen een omgeving waar diversiteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Daarnaast mag je rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met een interessant pakket aan extralegale voordelen.